Nyheder

El-eftersyn / Eltjek

I dag er det obligatorisk at få gennemført et el-eftersyn hvis der i forbindelse med en hushandel tegnes en ejerskifteforsikring.

Med en elinstallationsrapport kan en boligsælger fraskrive sig sælger-ansvaret for elinstallationen i boligen, og uafdækkede ulovlige elinstallationer vil således være dækket af ejerskifteforsikringen.

Elinstallationsrapporten er kun gyldig, hvis denne udføres af en autoriseret el-installatør. Ordningen er indført for at beskytte forbrugerne imod overtagelse af ulovlige el-installationer.

El-synet indeholder bl.a.:

  • Kontrol af eltavlen
  • Kontrol af lavvolt / halogeninstallationen
  • Gennemgang af den synlige del af installationen
  • Stikprøve-adskillelse af den faste installation

IDE-EL udfører el-eftersyn/eltjek efter Sikkerhedsstyrelsens retningslinier og vi lever altid op til de seneste krav fra myndighederne.​


Lysmesteren – 25 år i rampelyset

I år er det 25 år siden Lysmesteren så dagens lys, og i dag tæller kæden 32 butikker fordelt over hele Danmark.

Vi er rigtig stolte og glade for vores jubilæum. Vi har altid haft stor fokus på at give den bedste service og rådgivning om alt, hvad der er værd at vide om indretning med lys, om de rigtige pærer, og om hvordan du sparer på energien.

I dag er Lysmesteren Danmarks største belysningskæde der både forhandler de store kendte mærkevarer, men også de lidt mindre kendte mærker – vi har et meget stort udvalg, og har vi ikke lige den lampe du søger, kan vi næsten altid skaffe den i løbet af få dage. Vi tilbyder reparation af lamper samt div. el-artikler i eget værksted.

I forbindelse med vores 25 års jubilæum har vi i samarbejde med vores leverandører fået produceret lamper, som kun fås hos Lysmesteren.

Louis Poulsens relancerer AJ Bordlampe Mini i farven sort, i det ikoniske design i en oprindelig miniudgave af bordlampen. AJ lampen blev lanceret i 1960 og er i dag et verdensberømt designikon og designeren Arne Jacobsens mest populære lampe. AJ Bordlampe Mini produceres som en særudgave eksklusivt til Lysmesteren og sælges i perioden 16. oktober til 31. december.

Den kendte danske lampefabrik LE KLINT har i forbindelse med jubilæet produceret en pendel ved navn LE KLINT 176 pendel – designet af Poul Christiansen – den er monteret med metalophæng som gør den særlig eksklusiv.

&tradition har produceret den kendte Flowerpot VP3 bordlampe i farverne mat hvid og mat mørkegrå.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores jubilæum og vise alle de flotte lamper hos Lysmesteren Aalborg.

Louis Poulsen

Louis Poulsen har etableret en ny udstilling hos IDE-EL, Hasseris, hvor et bredt udvalg af nye og kendte produkter fra belysningsfirmaet kan opleves.

Louis Poulsens sortiment spænder bredt - lige fra de velkendte PH lamper og Arne Jacobsen klassikere til designeren Louise Cambells raffinerede og nyskabende belysning.

Louis Poulsen har altid arbejdet sammen med tidens mest interessante talenter. Resultatet er belysninger af meget høj kvalitet, som i stigende grad vinder indpas i belysningsprojekter i Danmark og internationalt.

Filosofien bag belysningerne er enkel og indebærer at funktion, komfort og atmosfære går op i en højere enhed. Med andre ord er lamperne ikke blot indbegrebet af exceptionel lysbehandling og æstetisk design, de udsender også et komfortabelt og stemningsskabende lys - et lys, som er en nydelse at være i nærheden af, hvad enten lampen hænger i spisestuen eller over mødebordet - alle kvaliteter, men ved selvsyn kan opleve hos IDE-EL, Hasseris.

Interessen for god belysning er stigende - heldigvis, for god belysning er helt afgørende for vores velbefindende.

Salgspersonalet hos IDE-EL bliver løbende undervist hos Louis Poulsen, derfor får IDE-EL´s kunder altid præcis den information og rådgivning om belysning de har behov for.

IDE-EL har gennemgået og bestået Louis Poulsens Diplomkursus


Louis Poulsen Diplomkursus er Deres garant for, at der hos forhandleren findes minimum en medarbejder der har gennemgået Louis Poulsens historie, produkternes historie og deres tekniske kunnen, en viden om hvilke lyskilder der er de mest optimale at benytte i Louis Poulsens produkter, samt en basis viden omkring indretning med lys.

Kig ind i butikken hvor vi har et stort udvalg af Louis Poulsen belysning / PH lamper.

Bliv ringet op

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller de ydelser vi kan tilbyde, så udfyld formularen, og bliv ringet op snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

IDE-EL v/Per Bech Vestergaard

Hasserisvej 140

9000 Aalborg

CVR: 14029745

Kontakt os

Find vores afdelinger

Aalborg

Hasserisvej 140
9000 Aalborg
Tlf.: 
98 14 88 44

Aabybro

Skeelslundvej 2

9440 Aabybro
Tlf.:
70 20 63 20