El-installationer udføres med stor ekspertise

Skal du have skiftet elinstallationer eller have etableret helt nye i din bolig eller virksomhed i Aalborg, Aabybro eller omegn, er vi hos IDE-EL professionelle elektrikere, der kan hjælpe dig med dit projekt. Vi er en autoriseret virksomhed med over 25 år på bagen og kan hjælpe dig med alle former for elinstallationer, så du får det udført korrekt og efter lovens forskrifter.

Vi laver både små og store el-installationer for private og erhverv, og særligt i industrien er der behov for vores ekspertise og erfaring. Vi har stor respekt for vores fag og vores håndværk, og vi benytter derfor udelukkende montører med en høj grad af faglighed - derfor er din opgave i sikre hænder hos os.

Kompetent rådgivning om diverse elinstallationer

Har du brug for kompetent rådgivning og forskellige typer elinstallationer, har vi dygtige elektrikere, der rådgiver omkring el i gamle bygninger såvel som i nybyggerier og i forbindelse med renovering, tilbygning og opførelse af nye huse. Vi tilbyder også systematisk vedligehold af elektriske el-installationer for erhvervskunder, så du ikke skal bekymre dig om det.

Blandt vores samarbejdspartnere finder du både tømrere, VVS’ere samt murere, og vi kan således give dig et tilbud på en totalentreprise, så du kan bruge tiden på andet end at koordinere de forskellige faggrupper.

Sætter du pris på hurtig og effektiv service, hvor du samtidig ved, at det bliver udført ordentligt af kvalitetsbevidste elektrikere, er vi den helt rette til din opgave. Vi lever af glade kunder og sikrer os derfor altid, at alt er, som det bør være, før vi siger farvel til kunden.

Få et uforpligtende tilbud på el-arbejde

Skal vi hjælpe dig med dine elinstallationer, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere aftale. Vi finder en dygtig fagspecialist til dig, som udfører arbejdet til din store tilfredsstillelse, som holder i mange år.

Kontakt os for aftale og få et uforpligtende tilbud på Tlf: Aalborg 98 14 88 44 Aabybro 70 20 63 20 ​eller skriv til os på e-mail ide-el@ide-el.dk.

Samarbejdspartnere​

Bliv ringet op

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller de ydelser vi kan tilbyde, så udfyld formularen, og bliv ringet op snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

IDE-EL v/Per Bech Vestergaard

Hasserisvej 140

9000 Aalborg

CVR: 14029745

Kontakt os

Find vores afdelinger

Aalborg

Hasserisvej 140
9000 Aalborg
Tlf.: 
98 14 88 44

Aabybro

Skeelslundvej 2

9440 Aabybro
Tlf.:
70 20 63 20