El-installationer udføres med stor ekspertise

Skal du have skiftet el-installationer eller have etableret helt nye i din bolig eller virksomhed i Aalborg, Aabybro eller omegn, er vi hos IDE-EL professionelle elektrikere, der kan hjælpe dig med dit projekt. Vi er en autoriseret virksomhed med over 25 år på bagen og kan hjælpe dig med alle former for el-installationer, så du får det udført korrekt og efter lovens forskrifter.

Vi laver både små og store el-installationer for private og erhverv, og særligt i industrien er der behov for vores ekspertise og erfaring. Vi har stor respekt for vores fag og vores håndværk, og vi benytter derfor udelukkende montører med en høj grad af faglighed - derfor er din opgave i sikre hænder hos os.

Kompetent rådgivning om diverse el-installationer

Har du brug for professionel rådgivning og forskellige typer el-installationer, har vi dygtige el-installatører, der rådgiver omkring el i gamle bygninger såvel som i nybyggerier og i forbindelse med renovering, tilbygning og opførelse af nye huse. Vi tilbyder også systematisk vedligehold af elektriske el-installationer for erhvervskunder, så du ikke skal bekymre dig om det.

Blandt vores samarbejdspartnere finder du både tømrere, VVS’ere samt murere, og vi kan således give dig et tilbud på en totalentreprise, så du kan bruge tiden på andet end at koordinere de forskellige faggrupper.

Sætter du pris på hurtig og effektiv service, hvor du samtidig ved, at det bliver udført ordentligt af kvalitetsbevidste elektrikere, er vi den helt rette til din opgave. Vi lever af glade kunder og sikrer os derfor altid, at alt er, som det bør være, før vi siger farvel til kunden.

Få en pris på el-arbejde

Skal vi hjælpe dig med dine el-installationer, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere aftale. Vi finder en dygtig fagspecialist til dig, som udfører arbejdet til din store tilfredsstillelse, som holder i mange år.

Kontakt os for aftale og få et uforpligtende tilbud på telefon: Aalborg 98 14 88 44 Aabybro 70 20 63 20 ​eller skriv til os på e-mail ide-el@ide-el.dk.

Samarbejdspartnere​

Bliv ringet op

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller de ydelser vi kan tilbyde, så udfyld formularen, og bliv ringet op snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

IDE-EL v/Per Bech Vestergaard

Hasserisvej 140
​9000 Aalborg

CVR: 14029745

Kontakt os

Find vores afdelinger

Aalborg

Hasserisvej 140
9000 Aalborg
Tlf.: 
98 14 88 44

Aabybro

Knøsgårdvej 99E

9440 Aabybro
Tlf.:
70 20 63 20