Louis Poulsen designerlamper i alle modeller

​Hos Lysmesteren tilbyder vi alle modeller inden for bl.a. Le Klint og Louis Poulsen designerlamper.

Louis Poulsen er en international belysningsproducent som henvender sig til både professionelle og til private. Vi er autoriseret Diploma forhandler, og har i mange år specialisereret os inden for netop det kendte og velrenommerede Louis Poulsen Brand, som vi kender alt til.

​Stort udvalg af PH lamper

Vi har et stort udvalg af PH lamper og kan desuden skaffe hjem næsten fra dag til dag, hvis vi ikke har varen på lager. Må vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige lampe til dine behov? 

Designerlamper for enhver smag

Vi er en eksklusiv lampebutik, som forhandler lamper i høj kvalitet med et funktionelt og enkelt design, som holder hele livet. Vi har nogle kompetente fagspecialister i butikken, som leverer høj service og ved alt om de forskellige brands vi fører. 

​Skal du have PH lamper til hele boligen? Andre Louis Poulsen designerlamper eller en helt tredje lampe? Så har vi helt sikkert det du søger.

Som elektriker, hjælper vi med glæde, hvis du har brug for en el-installation i forbindelse med en ny lampe eller ligende.

Kig ind i butikken efter Louis Poulsen lamper

Er du interesseret i at vide noget om vores PH lamper og andre designerlamper som Louis Poulsen, Le Klint osv. er vi yderst imødekomme og servicemindede fagfolk, der sætter en ære i at finde den rette belysning til den enkelte kunde.

Kig ind i butikken eller kontakt os for spørgsmål på Tlf: Aalborg 98 14 88 44  Aabybro 70 20 63 20 eller e-mail ide-el@ide-el.dk.

Bliv ringet op

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller de ydelser vi kan tilbyde, så udfyld formularen, og bliv ringet op snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

IDE-EL v/Per Bech Vestergaard

Hasserisvej 140
​9000 Aalborg

CVR: 14029745

Kontakt os

Find vores afdelinger

Aalborg

Hasserisvej 140
9000 Aalborg
Tlf.: 
98 14 88 44

Aabybro

Knøsgårdvej 99E

9440 Aabybro
Tlf.:
70 20 63 20