Lysmesteren - perfekt belysning fra din lokale lampeforretning

Hos IDE-EL er vi ikke blot en elektriker, men her finder du også Lysmesteren med alt inden for belysning. Lysmesteren er en lampeforretning vi har i Aalborg, hvor vi tilbyder en bred vifte af indendørs og udendørs belysning som gulvlamper, væglamper og loftslamper m.m. Skal vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige lamper til din bolig, er du velkommen i butikken.

Vi forhandler alle typer lamper i kendte og mindre kendte mærker. Er du til indendørs belysning fra velrenommerede designere, har vi helt sikkert noget for dig. Lysmesteren har også spots, strømskinner og LED-belysning, hvorfor der er noget for ethvert behov.

Vi udfører reparation af lamper i eget værksted

Lampeforretning med kompetent rådgivning

Hos Lysmesteren har vi nogle kompetente folk, der kan hjælpe dig med at finde lige nøjagtig den type indendørs belysning, og den lyskilde du søger. Vi har mange års erfaring med at servicere kvalitetsbevidste kunder i vores lampeforretning og kan tilbyde ekspertrådgivning, når du har brug for professionel assistance.​

​Vi fører blandt andet følgende lampemærker:​

  • Lampefeber
  • Secto
  • &Tradition
  • Light Years
  • m.fl.

Vi har altid lamper på lager, hvorfor du kan komme til os, når du søger belysning til din bolig. Vi har høj faglig viden om alle produkter i vores portefølje, så vi kan fortælle dig noget om de forskellige mærker og deres kreationer.​ Har du brug for hjælp til el-installationer, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 98 14 88 44 eller 70 20 63 20.

Køb belysning i høj kvalitet hos Lysmesteren

Vi forhandler udelukkende belysning i høj kvalitet i vores lampeforretning. Vores speciale består i at hjælpe vores kunder med at finde de helt rigtige lamper, som passer til deres hjem. Du er velkommen til at ringe for at høre mere, eller du kan kigge ind i vores butik.

Belysning fra bl.a. følgende mærker

Få mere info om priser

Kontakt os på Tlf: Aalborg 98 14 88 44 Aabybro 70 20 63 20​ hvis du har spørgsmål, så har vi en kompetent fagspecialist, der kan være behjælpelig. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på ide-el@ide-el.dk.

Bliv ringet op

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller de ydelser vi kan tilbyde, så udfyld formularen, og bliv ringet op snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

IDE-EL v/Per Bech Vestergaard

Hasserisvej 140
​9000 Aalborg

CVR: 14029745

Kontakt os

Find vores afdelinger

Aalborg

Hasserisvej 140
9000 Aalborg
Tlf.: 
98 14 88 44

Aabybro

Knøsgårdvej 99E

9440 Aabybro
Tlf.:
70 20 63 20