Lysmesteren - elegant belysning fra din lokale lampeforretning i Aalborg

I Michael Wulff A/S' lokaler i Hasseris i Aalborg finder du vores lampeforretning Lysmesteren med alt inden for belysning. Lysmesteren tilbyder en bred vifte af indendørs og udendørs belysning som gulvlamper, væglamper og loftslamper m.m.

Her kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige lamper til din bolig eller virksomhedslokaler. Vi forhandler alle typer lamper i kendte og mindre kendte mærker og har også et bredt udvalg af spots, strømskinner og LED-belysning, hvorfor der er noget for ethvert behov.

Vi udfører reparation af lamper i eget værksted.

​Lysmesteren:

​Lampeforretning med kompetent rådgivning

Hos Michael Wulff A/S har vi erfarne elektrikere, der kan hjælpe dig med at finde lige nøjagtig den type belysning og lyskilde, der er optimal til dine behov. Vi har udført adskillige større projekter med fokus på energioptimering af belysning i kombination med optimering af arbejdsmiljøet for bygningens brugere, lige fra butiksbelysning til lagerbelysning, kontorbelysning og belysning af kliniklokaler.

> Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med større belysningsopgaver.

​Vi fører blandt andet følgende lampemærker:​

  • Lampefeber
  • Secto
  • &Tradition
  • Light Years
  • m.fl.

Hos Lysmesteren har vi altid et bredt udvalg af lamper på lager, så du altid kan komme til os, når du søger belysning til din bolig eller virksomhed. Vi har høj faglig viden om alle produkter i vores portefølje, så vi kan fortælle dig om de forskellige mærker og deres egenskaber - herunder også elbesparelser og arbejdsmiljø.

Lysmesteren Aalborg forhandler belysning fra bl.a. følgende mærker:

Få mere info om priser

Kontakt os på tlf: Støvring 98 37 15 33 Aalborg 98 14 88 44 Aabybro 70 20 63 20, hvis du har spørgsmål, så har vi en kompetent fagspecialist, der kan være behjælpelig. 

Du er også velkommen til at sende os en e-mail på info@michaelwulff.dk.

Bliv ringet op

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller de ydelser vi kan tilbyde, så udfyld formularen, og bliv ringet op snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Michael Wulff A/S

STØVRING:

Juelstrupparken 19, 9530 Støvring

AALBORG:

Hasserisvej 140, 9000 Aalborg

AABYBRO:
Knøsgårdvej 99E, 9440 Aabybro


CVR: 29527563

Kontakt os

Find vores afdelinger

Aalborg

Hasserisvej 140
9000 Aalborg
Tlf.: 
98 14 88 44

Aabybro

Knøsgårdvej 99E

9440 Aabybro
Tlf.:
70 20 63 20

Støvring

Juelstrupparken 19

9530 Støvring
Tlf.:
98 37 15 33