Nyheder

​Michael Wulff A/S udvider forretningen

og overtager pr. 1. januar 2019 virksomheden IDE-EL. Michael Wulff realiserer med denne sammenlægning målet om mere vækst, flere kompetencer og større geografisk aftryk i det Nordjyske.

Medarbejderne er de vigtigste

Medarbejderne er for Michael Wulff de vigtigste i sammenlægningen, og derfor vil alle medarbejdere fortsætte i den samlede virksomhed. Det er lederne og medarbejderne, der har den daglige relation til kunderne og derfor også dem, som fortsat skal levere den gode service. Kundernes daglige kontaktpersoner vil fremover være de samme.

De hidtidige ejere af IDE-EL, Maybrith og Per Bech Vestergaard fortsætter i virksomheden og vil fortsat bidrage til drift af virksomheden. Direktør Per Bech Vestergaard har de senenere år overvejet, hvorledes et generationsskifte kunne komme på plads, så det både var til gevinst for medarbejdere og kunder.

”For mig var det afgørende at finde en køber, der vil videreføre den ordentlige og gode service, vi altid har stået for”, forklarer Per Bech Vestergaard. ”I Michael Wulff fandt vi en køber, der havde de samme

værdier, både i forhold til medarbejderne og kunderne, så vi føler, at der er et godt strategisk match imellem de 2 virksomheder”.

Flere ressourcer og større kompetencer giver nye muligheder

Michael Wulff A/S er i dag en af de førende el-tekniske leverandører i Støvring og omegn. Med opkøbet bliver det lettere at servicere kunder i Aalborg og nord for Aalborg – både de eksisterende IDE-EL kunder samt nye kunder.

En af de store fordele ved opkøbet er, at den samlede kompetence kunderne kan få værdi af, øges markant og giver nye muligheder. ”Vi vil fremadrettet kunne løse flere og større opgaver” forklarer Michael Wulff”. Jeg mærker en større og større efterspørgsel på de løsninger, vi leverer, og med flere

ressourcer og større kompetencer vil vi kunne give en endnu bedre service til vores kunder”.

”Jeg er meget bevidst om, at det er en meget veldrevet og velrenommeret virksomhed med en række meget kompetente medarbejdere, som jeg nu overtager og skal videreføre” siger Michael Wulff. ”Det er en opgave som jeg har stor respekt for, og glæder mig rigtigt meget til at komme i gang med”.

Michael Wulff A/S servicerer i dag virksomheder, institutioner, landbrug og private, og har tilfredse kunder i hele Himmerland, fra Aalborg og Nørresundby i nord over til Støvring, Skørping og Hobro i syd. Virksomheden blev stiftet af Michael Wulff i 1997, der siden har etableret domicil i Juelstrupparken i Støvring.

IDE-EL blev stiftet af Per Bech Vestergaard i 1990. Han har drevet virksomheden sammen med sin hustru Maybrith. IDE-EL servicerer de samme segmenter, har næsten samme størrelse og har tilfredse kunder

i Aalborg og kommunerne omkring Aalborg. Derudover servicerer IDE-EL nogle landsdækkende større kunder.

Endeligt driver IDE-EL med stor succes en El-forretning, Lysmesteren Aalborg, beliggende på Hasserisvej i Aalborg, hvorfra der sælges kvalitetsbelysning og el-materiel til både privat og erhverv.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Adm. direktør Michael Wulff på mobil 40 89 15 33 eller mail mw@michaelwulff.dk

Adm. direktør Per Bech Vestergaard på mobil 40 68 88 44 eller mail

pv@ide-el.dk​

IDE-EL, Jammerbugt Elteknik, er pr. den 1. juli 2018 flyttet til nye lokaler på Knøsgårdvej 99E
Telefonnummer, og i øvrigt også personale, er uændret.

Vi glæder os til fortsat at servicere gamle som nye kunder.​

El-eftersyn / Eltjek

I dag er det obligatorisk at få gennemført et el-eftersyn hvis der i forbindelse med en hushandel tegnes en ejerskifteforsikring.

Med en elinstallationsrapport kan en boligsælger fraskrive sig sælger-ansvaret for elinstallationen i boligen, og uafdækkede ulovlige elinstallationer vil således være dækket af ejerskifteforsikringen.

Elinstallationsrapporten er kun gyldig, hvis denne udføres af en autoriseret el-installatør. Ordningen er indført for at beskytte forbrugerne imod overtagelse af ulovlige el-installationer.

El-synet indeholder bl.a.:

  • Kontrol af eltavlen
  • Kontrol af lavvolt / halogeninstallationen
  • Gennemgang af den synlige del af installationen
  • Stikprøve-adskillelse af den faste installation

IDE-EL udfører el-eftersyn/eltjek efter Sikkerhedsstyrelsens retningslinier og vi lever altid op til de seneste krav fra myndighederne.​

Louis Poulsen

Louis Poulsen har etableret en ny udstilling hos IDE-EL, Hasseris, hvor et bredt udvalg af nye og kendte produkter fra belysningsfirmaet kan opleves.

Louis Poulsens sortiment spænder bredt - lige fra de velkendte PH lamper og Arne Jacobsen klassikere til designeren Louise Cambells raffinerede og nyskabende belysning.

Louis Poulsen har altid arbejdet sammen med tidens mest interessante talenter. Resultatet er belysninger af meget høj kvalitet, som i stigende grad vinder indpas i belysningsprojekter i Danmark og internationalt.

Filosofien bag belysningerne er enkel og indebærer at funktion, komfort og atmosfære går op i en højere enhed. Med andre ord er lamperne ikke blot indbegrebet af exceptionel lysbehandling og æstetisk design, de udsender også et komfortabelt og stemningsskabende lys - et lys, som er en nydelse at være i nærheden af, hvad enten lampen hænger i spisestuen eller over mødebordet - alle kvaliteter, men ved selvsyn kan opleve hos IDE-EL, Hasseris.


Interessen for god belysning er stigende - heldigvis, for god belysning er helt afgørende for vores velbefindende.

Salgspersonalet hos IDE-EL bliver løbende undervist hos Louis Poulsen, derfor får IDE-EL´s kunder altid præcis den information og rådgivning om belysning de har behov for.

IDE-EL har gennemgået og bestået Louis Poulsens Diplomkursus. Louis Poulsen Diplomkursus er Deres garant for, at der hos forhandleren findes minimum en medarbejder der har gennemgået Louis Poulsens historie, produkternes historie og deres tekniske kunnen, en viden om hvilke lyskilder der er de mest optimale at benytte i Louis Poulsens produkter, samt en basis viden omkring indretning med lys.

Kig ind i butikken hvor vi har et stort udvalg af Louis Poulsen belysning / PH lamper.

Bliv ringet op

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller de ydelser vi kan tilbyde, så udfyld formularen, og bliv ringet op snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

IDE-EL v/Per Bech Vestergaard

Hasserisvej 140
​9000 Aalborg

CVR: 14029745

Kontakt os

Find vores afdelinger

Aalborg

Hasserisvej 140
9000 Aalborg
Tlf.: 
98 14 88 44

Aabybro

Knøsgårdvej 99E

9440 Aabybro
Tlf.:
70 20 63 20