Porttelefon og dørtelefon for optimal sikkerhed

Med en porttelefon og dørtelefon kan du øge sikkerheden til din bolig. Hos IDE-EL er vi leverandør af forskellige kvalitetsløsninger, hvilke vi tilbyder i Aalborg og Aabybro’s afdeling. Overvejer du at få en porttelefon til din bolig, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige, som opfylder dine kriterier til sikkerhed.

Vi er en erfaren elektriker, der har hjulpet kunder i årevis med at finde en dørtelefon, som skaber mere tryghed i ejendommen. Sætter du pris på at vide, at folk ikke direkte kan få adgang til din hoveddør, har vi et bredt udvalg af løsninger, der kan optimere sikkerheden for dig.

Dørtelefon til boligforeninger og erhverv

Vi tilbyder dørtelefoni til boligforeninger og erhverv, som har interesse i at udstyre boliger og firmaer med et ekstra lag sikkerhed. Det kan være et dørtelefonanlæg, porttelefon eller eksempelvis en dørtelefon, der er trådløs.

Vi tilbyder et bredt produktprogram med både audio- og videoløsninger til alle behov.

Når det kommer til kvaliteten af vores produkter, går vi ikke på kompromis. Vi har derfor nøje udvalgt en produktportefølje, vi kan stå inde for. Vi kan rådgive dig til at finde det, der passer bedst både, hvad angår økonomi og funktionalitet og sikkerhed.

Kontakt os for levering og montering af porttelefon

Vi hjælper naturligvis med at installere din porttelefon og dørtelefon, så vi ved, at den virker optimalt efter hensigten. Skal vi sammen se på en løsning til dig, er du velkommen til at kontakte os for nærmere aftale og priser.

Kontakt os på e-mail ide-el@ide-el.dk eller telefon: Aalborg 98 14 88 44 

Aabybro 70 20 63 20​ så skal vi nok hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller de ydelser vi kan tilbyde, så udfyld formularen, og bliv ringet op snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

IDE-EL v/Per Bech Vestergaard

Hasserisvej 140
​9000 Aalborg

CVR: 14029745

Kontakt os

Find vores afdelinger

Aalborg

Hasserisvej 140
9000 Aalborg
Tlf.: 
98 14 88 44

Aabybro

Knøsgårdvej 99E

9440 Aabybro
Tlf.:
70 20 63 20